måndag 21 oktober 2013

Trisslott?

Köpte en ny kamera för omkring tre månader se'n. En riktigt bra kamera. Kanske den bästa APS-C- (aka DX-, aka crop-sensor)-kameran på marknaden just nu (för entusiaster i alla fall). Har tagit en hel del riktigt fina bilder med, bilder jag är toknöjd med.

Nu vill jag ha en ny kamera. En fullformatskamera. Varför?
Med ett ord:

BOKEH!!

Med fullformatskamera har man större vidvinkel, vilket i praktiken betyder att man behöver komma närmare motivet (för att lyckas med samma inramning) antingen genom att gå närmare eller genom att använda en högre brännvidd på objektivet. Detta resulterar i kortare skärpedjup, och därmed mer BOKEH!

Juppz, jag har blivit lite av en bokeh-whore, som det kallas, men det är väldigt snyggt med oskärpa i bakgrunden av porträtt. Bästa sättet att få mer av det är genom att skaffa en fullformatskamera. Klart det skulle hjälpa lite med ett f/1.4-objektiv, men ett f/1.4 på en fullformatskamera skulle fortfarande ge klart mycket mer effekt.


Så jag vet inte... Ska man sälja en tre månader gammal kamera (som förstås är i perfekt skick fortfarande) för en liten förlust, och se'n punga ut lika många till tusenlappar för att gå upp till D800. Låter ju vansinnigt. Dessutom skulle det inte räcka, för mitt f/1.8-objektiv är ett DX-objektiv, så jag skulle behöva ett nytt, och då antagligen gå upp till ett 50mm f/1.4, vilket är ytterligare några tusenlappar bort.

Någon som råkar ha en vinnande trisslott till övers?  —_—


Näpp, dags för sängen nu.

Ha're bra!

fredag 13 september 2013

Genomskådad

Ja, dig gick det ju inte att lura, direkt!
Jag hade trott att du kanske eventuellt skulle ha kunnat ana att det var jag, men inte att du skulle gissa det rakt ut sådär. Blev lite lätt chockad över din snabba och pricksäkra slutledningsförmåga och att du direkt ställde mig mot väggen (tacksamt nog via mail så att jag fick lite betänketid innan jag bestämde mig för hur jag skulle bemöta det). Klart att jag skulle kunna ha blånekat (och gjort det trovärdigt dessutom) men när du så snabbt och lätt hade listat ut vem det var, såg jag ingen egentlig orsak att inte säga som det var.

Men var det så uppenbart?

Hoppas att det inte känns skumt nästa gång man ses, bara... :)

Trevlig helg!

onsdag 11 september 2013

Utökning

Vid det här laget bara halvt oväntat har jag utökat mina veckliga (finns det ord som "dagliga" och "årliga" så tänker jag använda "veckliga" också - verkar logiskt) aktiviteter från minst tre till att nu vara minst fyra. Minst två avsatta för träning, och se'n onsdagar och söndagar på SA. Förhoppningen är att jag även slänger in ett konditionsträningspass nå'nstans under helgen också. Får se hur duktig jag orkar vara.

Jag är för övrigt fortfarande rätt chockad över att jag nu går på SA överhuvudtaget. :)

Näpp, dags att sova!

Ha're bra!

lördag 7 september 2013

Spotify

Skaffade ett Spotify-account häromda'n. Jag vet, jag har inte haft något, och inte heller känt nå't större behov av det, eftersom jag har MP3 i mobilen, och sitter man hemma och bara vill höra en viss låt man saknar (MP3 eller video) är det ju bara att leta upp på Youtube, som ju faktiskt håller sjukt bra ljudkvalité idag (förutsatt att uppladdaren har haft vettiga grejer från början).

Hursomhelst så finns det ju ändå fördelar med Spotify, såsom andras spellistor, så jag laddade ner till datorn och skapade ett gratiskonto. Lyssnade på en del låtar från spellistorna från SA. Märkte inte av några problem egentligen. Se'n letade jag upp "My Heart Is Broken" med Evanescence (eftersom jag inte hade den som MP3 då, utan bara videon nerladdad i 1080p från Youtube - har se'n dess i Sony Movie Studio också plockat ut ljudet till MP3 för att kunna spela upp i Winamp).

Hursomhelst lyssnade ett tag och tyckte att det först och främst lät lite annorlunda (det var också en något längre version), men framför allt lät det fel; det lät dåligt! Drog igång videon från datorn och insåg vilken enorm skillnad det var i ljudkvalité!

Nu är jag förvisso inte någon fullfjädrad audiofil; datorn har inte ens något dedikerat ljudkort, utan kör på det THX-klassade moderkortets inbyggda ljudkort. Datorhögtalarna är inte heller i toppklass, men är ändå ett THX-klassat 2.1-system som låg på runt 1500 spänn när jag köpte det (tror jag), och man kan dra upp tillräckligt med volym för att bjuda grannarna på lite musik utan distorsion.

Så nej, inte ett perfekt system för att döma kvalité, men klart tillräckligt för att jag ska kunna konstatera att ljudet från icke-premium Spotify rentutsagt suger!

Tydligen måste man skaffa Premium för 99kr/mån för att kunna kryssa i "High Quality" streaming. Jag kollade runt lite och hittade att standardljudet påstods vara 160kbps och med Premium skulle det gå uppåt 320kbps, men det tror jag inte det minsta på - det lät snarare som 64kbps. Låten jag jämförde med hade jag i 192kbps, och det är en sjukt stor skillnad (Youtube har riktigt bra ljudkvalité idag).

Så inte nog med att man ska se och höra reklam, utan man får dessutom helt värdelöst ljud om man inte betalar hundra spänn i månaden. Funderar på att prova min gratis Premium-månad för att se om det blir nå'n skillnad, men tvivlar på att det är värt det. Visst, man skulle kunna använda mobilen också då, men även där förväntar jag mig rätt bra kvalité (kör ju inte direkt med de medföljande lurarna man fick med mobilen).

Nåja, gratis är gratis, så får väl prova och se vad man får, innan jag klagar vidare. Fortsättning följer...


(Hmm, jag har lite svårt att hålla ner längden på mina inlägg... ;)

Ha're bra!
 

söndag 1 september 2013

Nere

Vet inte riktigt vad som hände.

Istället för att gå och lägga mig satt jag kvar vid datorn. Hade helt enkelt ingen lust att gå och lägga mig. Satt och kolla lite på Facebook istället.

Helt plötsligt kom en spontan nedstämdhet. Eventuellt kan det ha nå't med dig att göra. Drog på Evanescence och satt och tittade på bilder på dig. Kände någon slags saknad.

Evanescence är inte bra att lyssna på när man är nedstämd - det blir bara värre. Men det är svårt att låta bli, ungefär som att det är svårt att låta bli att peta på ett blåmärke; det gör mer ont när man trycker, men man gör det ändå.

Men det onda av att peta på ett blåmärke försvinner när man slutar peta. De mörka känslorna man gräver ner sig i med Evanscence ligger kvar betydligt längre.


Borde ha gått och lagt mig istället för att ha suttit kvar...

tisdag 20 augusti 2013

Oväntat

Hur gick det här till egentligen?!
Hade du för en vecka se'n frågat mig om jag var intresserad av att hänga med och prova på, hade jag nog svarat något i stil med "nja, det där är nog inget för mig" och hade du frågat om jag ville börja, hade det nog blivit en tydligare "nej, jag är verkligen helt värdelös på allt så'nt där, så skulle inte tro det".

Till en början var det nog för att du länkade till sidan. Hade det varit någon annan, hade jag med största sannolikhet bläddrat förbi den utan att ens tänka tanken. Men nu jag gick in på sidan. Började tänka lite på det. Fortfarande helt säker på att det inte var något mer än en tanke som bara inte flugit vidare än. Men länken dök upp en gång till på timelinen (fortfarande via dig) och tankarna började dra mig åt att det kanske skulle vara kul. Kanske skulle du vara där. Kanske skulle det här vara något som vi skulle ha som gemensamt intresse. Kanske skulle det leda till att man kunde hänga med på saker som jag tidigare skulle ha sagt resolut nej till på grund av att jag inte vågat...

Igår kväll började jag kolla lite på Youtube och se om det var superavancerat (försökte väl hitta en ursäkt för att ångra mig och säga nej) eller kanske nästan överkomligt. Där verkade det faktiskt inte helt omöjligt på nybörjarnivå. Jag kollade se'n vidare på lite avancerad nivå, och även om jag kanske inte skulle nå dit, så skulle nog även en mer "normal" nivå kunna vara riktigt kul!

När jag igår kväll bestämde mig för att prova i alla fall (och packade väskan) hade tankarna börjat gå åt mer förnuftigt håll, på så vis att jag inte tänkte på vad andra skulle tycka om det, att det inte var för någon särskild person, utan för vad det skulle ge mig. Jag skulle lära mig något som jag har velat kunna i många år (dansa - vals/wienervals är idag det enda jag klarar av) men på grund av att jag är "så dålig", har jag inte vågat mig på det.

Men jag packade i ordning en väska och ställde den framför dörren till köket, så att jag absolut inte skulle kunna glömma bort det hela på morgonen, men samtidigt inte snubbla på den på vägen till badrummet. (Jag tänder inte lamporna även om det är mörkt, om jag bara ska in i badrummet - jag hittar liksom dit ändå.) Imorse var jag nära på att avsiktligt lämna den, för "det är ju inte min grej, det här", men lät mig övertalas av den dåliga ursäkten.

Så jag fick med mig det jag skulle ha, och efter jobbet åkte jag dit. Jag provade på. Det var lite småsvårt, men kanske eventuellt överkomligt med lite träning. Och det var kul.


Efter en timmes prova på kunde man ställa lite frågor och anmäla sig till höstterminen. Jag ställde mig i kön för att anmäla mig. De förklarade att det oftast blev fullbokat ganska tidigt, men om man anmälde sig två och två, hamnade man före i kön. En tjej jag träffade i lokalen (haha, rätt kul att avsiktligt undvika att avslöja vad det hela handlar om i detta överdrivet utdragna blogginlägg) kom fram och undrade om vi skulle anmäla oss tillsammans för att vara säkra på att bli antagna. Glatt överraskad kunde jag inte annat än tacka ja; jag hade redan lekt med tanken att fråga henne innan, men inte gjort annat än gett en en ytterst kort och diskret pik om det.

Så vi skrev upp oss, jag konstaterade att vi fick ett bekräftelsemail och hälsade sedan "vi ses nästa vecka". Så 14 onsdagkvällar med start nästa vecka har vi bokat upp oss på. Det ska bli jättekul! :)


Jag ska börja dansa salsa.

torsdag 15 augusti 2013

3 timmar irritation senare..

Ett par-tre timmar låg Outlook nere, men jag lyckades se'n komma åt min email och det nya lösenordet till CDON.com. Jag kunde logga, byta lösenord (och skriva upp det nya!), ladda ner och installera de två programmen som tydligen behövdes (trots att det stod att det inte behövdes!) och kunde se'n ladda ner hela filmen.

Så jag fick se slutet, men jag fick stå ut med tre timmars grym irritation på att allting gick fel innan dess.

Nåväl. Så slutade den kvällen i alla fall. Jag har i alla fall ledigt resten av veckan.


Ha're bra!

onsdag 14 augusti 2013

Vilken djävla skitkväll!

Hyr en video-on-demand-film på CDON.com. Behövde förstås logga in, men hade glömt mitt lösenord, så får ett mail sänt till min hotmail för att kunna logga in med ett nytt lösenord. Funkar utmärkt.

Hyr filmen.
Tänkte att jag skulle ladda ner den (man har se'n 24 timmar på sig att titta på den) för att slippa riskera att programmet gnäller över att uppkopplingen skulle vara dålig, eller dylikt. Men nej, programmet påstår att jag har för lite plats på datorn och man kunde naturligtvis inte välja någon annan av mina fem hårddiskar, typ en som har MASSOR med plats ledigt. Nej, den vill använda min lilla C-disk, dvs en 120GB SSDdisk som är onödigt full för tillfället.

Ger upp. Börjar till slut streama filmen istället.

Funkar alldeles utmärkt.
I ungefär 1 timme och 5 minuter...

Då stannar filmen.

Efter en 10-15 sekunder fortsätter den några sekunder till, men pausar på nytt. Känns lite fånigt när man sitter på 100Mbit. Provar att visa ett klipp på Youtube, och konstaterar att min uppkoppling funkar bra. Försöker ladda ner filmen igen, men den gnäller fortfarande på utrymmet, trots att jag frigjort mer utrymme (den tar ingen notis om detta, och anser fortfarande att jag bara har 2,5GB ledigt, när jag har omkring 7GB ledigt). Hittar ett program jag inte känner till - Microsoft Silverlight - som tar 2.5GB av min C-disk. Googlar på det, och tycker inte det verkar vara något jag har nytta av eller kan minnas att jag har använt. Så jag tar bort det för att frigöra mer utrymme.

Försöker starta filmen igen, men det tar nu tvärstopp.


"Error"
"Klicka här för mer info"

Klickar för mer info. Kommer till CDONs hemsida för att ställa en fråga till supporten och får inte alls mer info. Ingen felkod eller nå'nting. Letar runt på hemsidan. Kommer fram till att man, för att se video-on-demand på en PC behöver Silverlight (4 eller senare) ELLER Windows Media Player (11 eller senare). Har just tagit bort Silverlight 5, som sagt, men har ju WMP 12. Borde funka, men nej, det tycker inte den.

Försöker starta om programmet från CDON, men efter att jag tagit bort Silverlight vill det inte längre starta överhuvudtaget. Går in på CDON.com för att komma åt mina filmer. Är förstås utloggad, och har inte ännu ändrat mitt lösenord. Så jag går in på min hotmail (eller Outlook, som det numer heter) då jag inte kommer ihåg det nya lösenordet jag fick.

Och tror ni inte att det är FEL PÅ OUTLOOK helt plötsligt!

"Vi har problem med att komma åt e-posten. Du kanske inte kan visa alla dina e-postmeddelanden."

HUR STOR ÄR SANNOLIKHETEN?!?

Så jag har lyckats ta bort just det program jag tydligen behöver för att se filmen (trots att det inte står så)   för att frigöra utrymme så att jag skulle kunna ladda ner filmen istället, eftersom CDONs stream suger. Jag har också bytt lösenord på CDON, och enda sättet att få tag på det är genom att kolla min email, men Outlook har just precis nu, av alla djävla tidpunkter, problem med sina förbannade servrar.

Så jag kan inte komma åt mina sidor på CDON för att få tag på det jag behöver för att se filmen.


Helt sinnessjukt!

FÖRBANNADE DJÄVLA SKITKVÄLL!!!


Ps. Jag vet att jag brukar undvika svordomar på bloggen, men den här kvällen behövde några stycken. -.-

fredag 12 juli 2013

Oskarpt

Alltså, vad är som är så svårt med att ta en vettig bild med en kamera idag? Min mobiltelefon för tre år sedan tog klart bättre bilder än de flesta jag ser på Facebook. Och min kompaktkamera från 2004 tog MYCKET bättre bilder än de flesta man ser på FB. Skäms inte folk? Har de dålig syn? Eller gör de avsiktligt bilderna så dåliga för att Facebook inte ska äga en massa bra bilder?

Jag kan förstå att en mobilbild i taskigt ljus kan bli lite suddig och kornig. Jag kan till och med ha en viss förståelse för att en kamerabild kan bli lite lätt småsuddig i dåligt ljus.

Men folk försöker ju fan inte ens! Släng in skiten i ett bildredigeringsprogram och dra upp skärpan och kontrasten lite, så ser det inte ut som om det var dimma inne på restaurangen. Man behöver inte vara fototokig för att dra lite lätt i ett reglage i ett bildbehandlingsprogram, och det behöver inte vara tokdyrt heller.

Och alla värdelösa utomhusbilder? Kanske inte riktigt lika suddiga, men istället är de grådaskiga och typ "dimmiga". Vilken mobil eller kamera som helst kan idag dra upp kontrasten för att motverka det, direkt i efterbehandling i kameran/telefonen.

Det är inte svårt!
Skärp er! Vi är inne på 2010-talet nu, så ni har ingen orsak att vara så värdelösa! Kanske behöver man en skarpare hjärna för att få en skarpare bild, vad vet jag?


Nåja, nog med gnäll för idag. Får ju semester klockan tre idag ju! :)

torsdag 4 juli 2013

Bakgrundsbild

Ja, jag har märkt att jag inte längre har någon. Får ta och se till att fixa till det vid tillfälle...

Kram

Det är antagligen inte mer än ditt sätt att vara, men om du säger sådär gulliga saker får jag bara en så stark lust att krama om dig. Skulle det vara okej?

måndag 24 juni 2013

Vacker

Det fanns många under midsommar som jag skulle anse såg bra ut; en del skulle jag kalla snygga, några söta och så vidare.. Men det fanns bara en som jag skulle gå så långt som att kalla henne vacker.

Jag lägger ganska mycket vid det ordet när det gäller folk, men jag finner inga bättre ord för att sammanfatta dig. Jag har tyckt att du ser fantastisk ut redan tidigare år, men inte så som i år. Du har en skönhet som (för att nyttja en urgammal kliché) verkar komma inifrån och sprida sig ut till varje del av ditt yttre. Men den stannar inte där på ytan, utan fortsätter stråla utåt - är det det man kallar utstrålning? Dessutom sminkade du dig sådär precis lagom, och med den framhävde bland annat dina underbara ögon som utstrålade en konstant, smittsam glädje. Det var svårt att låta bli att stirra och bara le. Lyckligtvis hade du med dig lite lurvigare vän som man kunde distrahera sig med.

Men det yttre är inte allt, så att jag sitter här och beundrar ditt yttre får mig nog att verka ganska ytlig. För att undvika det vill jag lägga till att du verkar helt underbar som person: trevlig, snäll och glad, djurvän, intelligent och har en härlig personlighet. Vi delar dessutom minst ett intresse, även om jag själv helt klart ligger i lä inom  det.

Jag vet inte allt om dig, men av det jag sett verkar du vara nästintill perfekt. Enda problemet jag kan se med det är att du antagligen är för bra för mig, egentligen.

Men det hindrar mig inte från att jag gärna skulle lära känna dig bättre. Passar det inte som något mer, så åtminstone som vän - du är en helt underbar person!


Det är väl då inte så konstigt att man blev lite förtjust i dig?

torsdag 4 april 2013

Inte perfekt


Du är inte perfekt; du är bara sådär precis lagom, vilket är helt pefekt...

torsdag 7 februari 2013

Arrrghh!

Under gårdagen hade jag sjukt mycket att göra på jobbet. Fullt upp hela da'n, och ingen tid för minsta lilla kafferast (även om dessa normalt sett brukar ta högst fem minuter för min del, då jag egentligen inte riktigt kan gå ifrån om det inte är "nödvändigt").

Idag har det varit toklugnt i jämförelse, men jag har varit bitter typ hela dagen. Det har till viss del gått ut över min kollega, men det har också varit till mycket stor del på grund av min kollega som jag har känt mig bitter; hon har varit mer än lovligt trög och inte fattat vad man har sagt åt henne, inte kunnat läsa innantill, och ställt en massa dumma frågor som hon borde haft svar på sedan flera månader tillbaka. Och när man svarat på dessa dumma frågor har jag behövt förklara det om och om igen för att det ska gå in i hennes toktröga, halvdementa lilla skalle.

Jag har dessutom stört mig på diverse småsaker som hon inte gjort, inte har gjort rätt, eller rentav skitit i, samt en allmän attityd som känns klart oproffessionell.

Idag hade det nästan varit bättre att vara själv på jobbet.

(Och inte blev det bättre av att det blev en tokrusch till följd av en annan persons värdelösa planering.)

SUCK!

Det har varit en DÅLIG dag idag.
Men den är snart slut...

Here's hoping for a better tomorrow. (Lät inte lika bra på svenska.)

Ha're bra!

fredag 1 februari 2013

Å Skalman han é tlöööööööött...

Har blivit för lite sömn två nätter i rad, och det känns idag. Jag var riktigt trött igår; idag är det än värre. Men, men, jag har ju bara mig själv att skylla. Kan inte ens påstå att Steve har varit i farten den här gången.

Men det är fredag!
Inte för att dagen blir så mycket kortare (slutar en halvtimme tidigare i alla fall) men det ser ut att kunna bli en rätt lugn dag på jobbet. Se'n är det helg efter en vecka där både tisdag och onsdag har känts som torsdag, och när det väl blev torsdag kändes det som om det skulle ha varit fredag. Skumt det där.

Häromda'n fick jag i alla fall hem ett nytt anställningskontrakt där jag nu äntligen har blivit officiellt uppskriven till heltid och har därmed en fast månadslön, till skillnad från timlön som jag har haft de senaste snart 10 åren inom företaget. Jag har förvisso kommit upp till heltid i antal timmar, men nu är jag faktiskt garanterad heltid. Riktigt trevligt!

Har inte så mycket mer att tillägga för stunden, så tillsvidare får ni hålla till godo med Britt-Eriks "fantastiska" sångröst..


Ha're bra!

tisdag 29 januari 2013

2000-talets barn vs 80-talsteknologi

Haha, tänkte inte skriva så mycket men, tänkte i alla fall dela med mig av det här - klart sevärda 2½ minuter! :)


Nog för idag, och dags för sängen.

Ha're bra!

måndag 28 januari 2013

Tålamod

Det finns många olika saker man kan hitta på för att prova sitt tålamod. Ett ganska nytt sätt är att försöka kolla på ett youtubeklipp kvällstid numer - en del vägrar helt enkelt ladda, oavsett vilken upplösning man väljer (och andra funkar alldeles utmärkt i 1080p). Att ha 100Mbit hjälper ju föga om Youtube funkar sämre  ett gammalt 14.4k-modem (ironiskt nog kunde jag inte ens kolla upp det klippet jag just länkade till, men med lite tur funkar det bättre för er).

Youtube har blivit helt värdelöst, från och till. Kanske dags för Google att utnyttja några av de där miljarderna de fick i förtjänst förra året till att fixa till bandbredden på sina servrar..?


En annan sak som prövar tålamodet är att ringa till Tele 2s kundtjänst för att avsluta ett abbonnemang.

Fakturafrågor? Inga problem!
Teknisk support? Jodå, det kan de fixa!
Avsluta abbonnemang? HA!!
Ett enda stort "F*** YOU, THEN WE'LL MAKE YOU WAIT FOR IT!"

Förra gången jag ringde, ringde jag från den fasta (IP-)telefonen jag tänkte säga upp (eftersom månadskostnaden kommer öka från 0kr/mån för abbonnemanget till 69kr/mån, och mina räkningar ligger i snitt på 20-30kr per månad, och jag har ingen lust att betala det tredubbla från och med nästa månad). Står i kö bra jäkla länge. Provar för skojs skull att ringa samma nummer från mobilen men istället för att välja "Avsluta abbonnemang" valde jag "Fakturafrågor". *klick* "Hej, det är [nå'n tjej], hur kan jag hjälpa dig?"

Okeeeeej, så väljer man fakturafrågor kommer man fram på en gång, men avsluta abbonnemang - nope.
Idag ringde jag igen, för jag har bara fram till 15 februari på mig (och du tror väl inte att man kan avsluta abbonnemang på en söndag?!).

40 minuter!
FYRTIO LÅNGA MINUTER fick de mig att vänta innan jag kom fram. När jag påpekade att det var lite lustigt att det ska ta över en halvtimme för att komma fram när man vill avsluta sitt abbonnemang jämfört med de sisådär två sekunderna de tar att komma fram när man har fakturafrågor, fick jag inte ens ett svar, utan bara ett artigt "Kan jag ta ditt personnummer?" som om han hade FULL koll på hur jäkla lång tid det tar. Svin.


Så dagens ris går till Tele 2, för att de är riktigt fula när det gäller att avsluta sitt abbonnemang.


Nog för idag.

Ha're bra!

onsdag 23 januari 2013

Wuahahahaaaa, it's aliiiiive.... (Eller?)

Återupplivningsförsök nummer... hmm, jag tror inte det är tvåsiffrigt än..(?) Nåja, får väl se hur länge jag lyckas hålla den vid liv den här gången.

Har väl hunnit hända en del på snart två år, men istället för att titta tillbaka på det som varit, ska vi väl se framåt? Fast det där lät ju lite lätt motsägelsefullt, med tanke på att så gott som allting här är en redogörelse för saker som redan har hänt, så glöm det jag just skrev. Med andra ord, jag kommer se tillbaka på det som varit, men jag kommer inte dra upp allt som hänt de senaste två åren - jag brukar vara långranding nog ändå (utan att få mycket sag - kolla på raderna ovan!).


En sak som i alla fall har hänt är att jag numer jobber klart mycket mer centralt, och bara vardagar - nästan som ett normalt jobb, helt enkelt. Går förvisso upp 5:30 om mornarna, men det är i alla fall inte fullt så illa som det har varit många gånger tidigare, och jag får ju faktiskt vara ledig (!) på helgerna också. Och tänka sig, röda dagar (ni vet, så'na där såsom påskdagen, juldagen) och ja andra helgdagar såsom julafton och så vidare - de är på automatik lediga dagar!

Jag vet! Helt sjukt!

Hursomhelst trivs jag bättre på den här arbetsplatsen än jag gjort på något annat ställe jag varit på inom det här företaget. Trevliga kollegor, normala arbetstider (vilket leder till lediga kvällar - bonus!) och nära till jobbet (en halvtimme kommunalt). Visserligen mycket att göra om dagarna (dock inte just nu för stunden, om någon nu fick för sig att vara en lustigkurre och kommentera att jag inte borde ha tid att skriva just nu) men uppgifter jag trivs med. Riktikt trevligt, helt enkelt.


Mer att säga om det som varit (ni vet, det jag sa att jag inte skulle skriva något om, men jag ändrade mig visst)? Hmm, tja, kan väl också tillägga att jag inte längre har någon sambo att bråka om täcket med om nätterna, så mina fötter har nu ingen att gnälla på längre... (Förutom Steve som kan hitta på allehanda onskefulla ting.)

Näpp, blev inte så mycket sagt den här gången. Antagligen mer sarkasm och onödigt pladder att se fram emot i nästa inlägg.

Ha're bra!