torsdag 7 februari 2013

Arrrghh!

Under gårdagen hade jag sjukt mycket att göra på jobbet. Fullt upp hela da'n, och ingen tid för minsta lilla kafferast (även om dessa normalt sett brukar ta högst fem minuter för min del, då jag egentligen inte riktigt kan gå ifrån om det inte är "nödvändigt").

Idag har det varit toklugnt i jämförelse, men jag har varit bitter typ hela dagen. Det har till viss del gått ut över min kollega, men det har också varit till mycket stor del på grund av min kollega som jag har känt mig bitter; hon har varit mer än lovligt trög och inte fattat vad man har sagt åt henne, inte kunnat läsa innantill, och ställt en massa dumma frågor som hon borde haft svar på sedan flera månader tillbaka. Och när man svarat på dessa dumma frågor har jag behövt förklara det om och om igen för att det ska gå in i hennes toktröga, halvdementa lilla skalle.

Jag har dessutom stört mig på diverse småsaker som hon inte gjort, inte har gjort rätt, eller rentav skitit i, samt en allmän attityd som känns klart oproffessionell.

Idag hade det nästan varit bättre att vara själv på jobbet.

(Och inte blev det bättre av att det blev en tokrusch till följd av en annan persons värdelösa planering.)

SUCK!

Det har varit en DÅLIG dag idag.
Men den är snart slut...

Here's hoping for a better tomorrow. (Lät inte lika bra på svenska.)

Ha're bra!

fredag 1 februari 2013

Å Skalman han é tlöööööööött...

Har blivit för lite sömn två nätter i rad, och det känns idag. Jag var riktigt trött igår; idag är det än värre. Men, men, jag har ju bara mig själv att skylla. Kan inte ens påstå att Steve har varit i farten den här gången.

Men det är fredag!
Inte för att dagen blir så mycket kortare (slutar en halvtimme tidigare i alla fall) men det ser ut att kunna bli en rätt lugn dag på jobbet. Se'n är det helg efter en vecka där både tisdag och onsdag har känts som torsdag, och när det väl blev torsdag kändes det som om det skulle ha varit fredag. Skumt det där.

Häromda'n fick jag i alla fall hem ett nytt anställningskontrakt där jag nu äntligen har blivit officiellt uppskriven till heltid och har därmed en fast månadslön, till skillnad från timlön som jag har haft de senaste snart 10 åren inom företaget. Jag har förvisso kommit upp till heltid i antal timmar, men nu är jag faktiskt garanterad heltid. Riktigt trevligt!

Har inte så mycket mer att tillägga för stunden, så tillsvidare får ni hålla till godo med Britt-Eriks "fantastiska" sångröst..


Ha're bra!